امروز : دوشنبه ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۷ ساعت ۱۱:۱۴
محققین مطرح نمودند

کمبود دانش ما در مورد تغذیه طیور ،عامل عدم استفاده از جایگزینهای سویا

محققین بر این باورند که کمبود دانش ما در بخش تغذیه طیور سبب شده است تا نتوانیم بسیاری از مواد جایگزین تشکیل دهندگان اصلی جیره طیور که ذرت و سویا میباشند را بکار گیریم .
کمبود دانش ما در مورد تغذیه طیور ،عامل عدم استفاده از جایگزینهای سویا
چهارشنبه | ۱۳۹۷/۰۲/۱۹ - ۱۰:۴۸ |
کد خبر : ۷۱۸ |
بین الملل

به گزارش رادیو صنعت طیور ایران ، طیور تخمگذار بالغ به لحاظ گوارشی ، توسعه یافته محسوب میشوند و میتوانند مواد غذایی مختلفی را در جیره های مصرفی خود بپذیرند و هضم نمایند .

دانشمندان معتقدند سویا که امروزه به راحتی در جیره های مصرفی طیور مورد استفاده قرار میگرد نیز فاقد عناصر مختلف ضدتغذیه ایی نیست . عناصری که به همان میزان نیز در سایر منابع پروتئینی وجود دارد اما به دلیل عدم آگاهی ، کنترل نمیشوند . بعنوان مثال ، اگر الزامات تغذیه ایی تخم پنبه رعایت شود و جیره ایی بالانس شده با استفاده از این منبع پروتئینی به دست آید ، میتوان به تخم مرغهایی با زرده زردتری دست یافت .

در این مسیر ، به نظر میرسد تا بهره گیری از متخصصین خبره تغذیه طیور در مزارع پرورش نه تنها سبب کاهش هزینه های مرتبط با خوراک شود بلکه ، توانایی آن دسته از موادی را در جیره مصرفی طیور خود به دست آورید که شاید پیش از این به آن فکر نمیکردید .

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر به عنوان مهمان

0 محدودیت حروف
متن شما باید بیشتر از 10 حرف باشد
  • اولین نظر را شما بدهید

تازه های نشر

جدیدترین مقاله علمی تولیدی ما

آخرین نوبت خبری رادیو صنعت طیور

مصاحبه