امروز : سه شنبه ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۸ ساعت ۰۵:۲۳
فرانچسکو تورا

تولیدکنندگان گوشت مرغ در برزیل ، هیچ قصور بهداشتی انجام نداده اند!

سالانه بیش از هزار مورد بازرسی بهداشتی توسط کشورهای وارد کننده گوشت مرغ برزیلی از خطوط تولیدی این محصول ، صورت می پذیرد .
تولیدکنندگان گوشت مرغ در برزیل ، هیچ قصور بهداشتی انجام نداده اند!
پنج شنبه | ۱۳۹۸/۰۱/۲۹ - ۱۸:۵۵ |
کد خبر : ۳۸۳ |
اخبار بین الملل

به گزارش رادیو صنعت طیور ایران ، فرانچسکو تورا ، تحلیلگر ارشد بازار گوشت مرغ برزیل ، ساعتی پیش با انتشار مقاله ایی ادعا نمود که در سازمان تجارت جهانی این نکته به اثبات رسیده است که تولید کنندگان برزیلی ، در روند تولید محصولات طیور خود هیچ‌گونه قصور بهداشتی انجام نداده‌اند .

وی در بخشی از این نوشته در خصوص دلیل قیمت اندک محصولات طیور این کشور اعلام نمود که برزیل ، قادر به کاهش هزینه‌های معقول تولید گوشت مرغ ، به دلیل وجود منابع سرشار طبیعی و انسانی میباشد .

از سویی ، هزینه های بالای تولید گوشت مرغ در کشورهای دیگر عاملی بازدارنده در توسعه بازار گوشت مرغ برزیل معرفی میشود .

به اعتقاد این مفسر سرشناس صنعت طیور جهانی ، بر خلاف شایعات منتشر شده در مقالات متعدد ، طی ماه های گذشته ، هیچ کشوری واردات محصولات طیور از برزیل را متوقف نکرده است .

وی در پایان ، مصرف ۳۰ درصد از تولیدات این کشور توسط مردم محلی برزیل را دلیلی قانع کننده برای کیفیت محصولات صنعت طیور این کشور دانست .

 

 

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر به عنوان مهمان

0 محدودیت حروف
متن شما باید بیشتر از 10 حرف باشد
  • اولین نظر را شما بدهید

مقاله علمی روز

مجلات داخلی صنعت طیور

آخرین رویدادها

مجلات بین المللی صنعت طیور