امروز : یکشنبه ۰۳ شهریور ۱۳۹۸ ساعت ۰۷:۵۳
ژورنال بین المللی سرطان مطرح ساخت

جایگزینی گوشت قرمز با مرغ ، خطر ابتلا به سرطان سینه را کاهش می دهد

نتایج مطالعات جدیدی که در ژورنال بین المللی سرطان منتشر شده است حاکی از آن دارد که جایگزینی گوشت قرمز با گوشت مرغ می تواند خطر ابتلا به سرطان سینه را کاهش دهد .
جایگزینی گوشت قرمز با مرغ ، خطر ابتلا به سرطان سینه را کاهش می دهد
جمعه | ۱۳۹۸/۰۵/۱۸ - ۱۹:۳۷ |
کد خبر : ۵۶۹ |
اخبار بین الملل

به گزارش رادیو صنعت طیور ایران ، محققین در این مطالعه ، داده های جمع آوری شده از ۴۲۰۰۰ نفر را مورد بررسی قرار دادند و سپس خطرات ناشی از سرطان سینه را با بهره‌گیری از رگرسیون چند متغیره کاکس ، تخمین زدند .
پس از مطالعه هفت ساله نتایج حاکی از آن داشت که خطر ابتلا به این نوع سرطان ، با افزایش مصرف گوشت قرمز افزایش یافته است .
علاوه بر آن ، محققین در این مطالعه با بررسی مدل جایگزینی گوشت قرمز با گوشت مرغ دریافتند که این جایگزینی ، می تواند به کاهش خطر ابتلا به این سرطان منتهی گردد.
دکتر ساندلر از موسسه ملی علوم بهداشت محیط و سرپرست این تیم تحقیقاتی گفت : اگر چه نقش گوشت قرمز به عنوان ماده غذایی سرطان زا به خوبی شناخته شده ، ولیکن دلایل و ساز و کار کاهش خطرات یاد شده در این مطالعه از طریق مصرف گوشت مرغ هنوز مشخص نشده است ولیکن این نکته به اثبات رسیده که جانشینی ساده این دو محصول با یکدیگر ، می تواند به کاهش بروز سرطان سینه در انسان کمک کند .

 

 

شما اجازه ویرایش یا ارسال نظر ندارید.

مقاله علمی روز

مجلات داخلی صنعت طیور

آخرین رویدادها

مجلات بین المللی صنعت طیور