امروز : جمعه ۲۶ مهر ۱۳۹۸ ساعت ۲۰:۵۵
شورای مرغداری بریتانیا خبر داد

موفقیت صنعت طیور انگلستان در کاهش بهره گیری از آنتی بیوتیکها در روند تولید محصولات طیور

طی شش سال گذشته ، صنعت تولید گوشت مرغ در بریتانیا ، موفق به کاهش ۸۲.۲ درصدی در استفاده از آنتی بیوتیک ها شده است .
موفقیت صنعت طیور انگلستان در کاهش بهره گیری از آنتی بیوتیکها در روند تولید محصولات طیور
یکشنبه | ۱۳۹۸/۰۶/۲۴ - ۰۶:۳۷ |
کد خبر : ۵۹۷ |
اخبار بین الملل

به گزارش رادیو صنعت طیور ایران ، شورای مرغداری این کشور ، گزارش خود را از نظارت بر آنتی بیوتیک طی سال ۲۰۱۹ میلادی منتشر کرده است .

نویسندگان این گزارش اعلام نموده اند که صنعت تولید گوشت مرغ در بریتانیا به کاهشی ۹۰.۶ درصدی در استفاده از آنتی بیوتیک های بسیار مهم دست یافته است.

از سوی دیگر ، فعالین این بخش ، موفق به کاهش ۳۹.۳۶ درصدی در کل استفاده از آنتی بیوتیک ها طی سال گذشته میلادی شده اند .

با توجه به موارد فوق به نظر میرسد تا تولیدکنندگان گوشت طیور انگلستانی با تعهدات خود در خط مقدم تلاش های بین المللی در جهت حفظ مؤثر آنتی بیوتیک ها برای نسل های آینده و مقابله با مقاومت ضد میکروبی قرار گرفته اند و آن دسته از آنتی بیوتیک هایی را که برای سلامت انسان بسیار مهم هستند ، فقط به عنوان "آخرین راه حل" برای مرغ و بوقلمون مورد استفاده قرار می دهند .

 

 

شما اجازه ویرایش یا ارسال نظر ندارید.

مقاله علمی روز

مجلات داخلی صنعت طیور

آخرین رویدادها

مجلات بین المللی صنعت طیور